Upwork English Spelling Test (UK Version) Answers

Upwork, Odesk, Elance Test Answers for English Spelling Test (UK Version) Test

English Spelling Test (UK Version) test answers

You will find here complete answers for Upwork English Spelling Test (UK Version) Test, make sure to use search option (Ctrl+F) to find the answer quickly.

Note: We can’t guarantee that you will pass Upwork English Spelling Test (UK Version) Test with 100% marks but we can guarantee you you will pass the test with above average marks.

1. Identify the misspelt word in the list below.

Answers:
• Yacht
• Youthful
• Yeilding
• Yesterday

2. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.

My father does not believe in ____________ , but my mother does.

Answers:
• reincanation
• reincarenation
• reincarnation
• reincantation

3. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Mrs. Baker took her ______________ class on a field trip to the zoo.

Answers:

• kindergarden
• kindegarten
• kindergarten
• kindegarden

4. Identify the misspelt word in the list below.

Answers:
• Managable
• Millennium
• Minuscule
• Miscellaneous

5. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
No one knew what devious experiments the scientist conducted in his ______________ .

Answers:
• labretory
• laboratary
• laboratory
• labratory

6. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:
• Efficency
• Efficentsy
• Efficiensy
• Efficiency

7. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The waitress brought me a plate of squid even though I _____________ asked for clams.

Answers:
• specificaly
• specifically
• specifycally
• specificly

8. Identify the misspelt word in the list below.

Answers:
• Accomodate
• Analyse
• Acknowledgement
• Asterisk

9. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:
• Vacuum
• Vaccuum
• Vacumm
• Vaccum

10. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Be sure to leave your travel __________with the secretary so he’ll know how to reach you whilst you’re away.

Answers:
• itenreray
• itinerary
• iteneray
• itinirary

11. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The judge granted the reluctant witness complete ____________ from prosecution for his part in the crime.

Answers:
• amnesty
• amnasty
• anmesty
• emnesty

12. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
He wrote __________on every topic from shoestrings to string theory.

Answers:
• prollifically
• prolificaly
• prollificaly
• prolifically

13. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:
• Pronounciation
• Pronuciation
• Pronuncitation
• Pronunciation

14. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
He __________ a summer home, an exercise bike and a hamster in the divorce settlement.

Answers:
• accquired
• ecquired
• acquired
• akquired

15. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The annual _____________ was ruined when a family of bears stole all the sausages.

Answers:

• barbecue
• barbequeue
• barbycue
• barbcue

16. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:
• Posess
• Poesess
• Possess
• Pozess

17. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:
• Adress
• Addrress
• Addres
• Address

18. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:
• Idiosyncracy
• Idiosincrasy
• Idiosyncrasy
• Ideosyncracy

19. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:
• Bureaucrasy
• Buroucracy
• Bureaucracy
• Beuraucracy

20. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Emma has always been fascinated by the way the mind works, so she’s decided to get a degree in _________.

Answers:
• pshycology
• psycology
• psyhcology
• psychology

21. Identify the misspelt word in the list below.

Answers:
• Indivisible
• Irresistable
• Indispensable
• Irresponsible

22. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The savvy dancer acted as a __________ between the detective and the cabaret owner.

Answers:
• liasion
• liaison
• liasone
• leason

23. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The crowd ________________ me on my acceptance into Mensa.

Answers:
• congradulated
• congrachulated
• congratulated
• congratilated

24. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:
• Occasion
• Occurence
• Overrun
• Opponent

25. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
On the ____________ day of Christmas, Lucy was annoyed to find her garden full of noisy drummers drumming.

Answers:
• twelvth
• twelfth
• twelfeth
• twelth

26. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The purpose of your report should be to ___________ the most relevant facts, not to obscure them.

Answers:
• illumenate
• iluminate
• illuminate
• elluminate

27. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Their relationship was plagued by __________ problems.

Answers:
• perpetual
• perpechual
• purpetual
• perptual

28. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The protesters hurled ___________ insults at us as we walked by.

Answers:
• vicous
• vicious
• vicoius
• vicius

29. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
_________animals feed almost exclusively on meat.

Answers:
• Carnivorus
• Carnivorous
• Carnivoures
• Carnivoreus

30. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:
• Priveledge
• Privilage
• Privilege
• Privelege

31. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.

After my grandfather was diagnosed with chronic_________, he moved to Spain.

Answers:
• Neumonia
• Penumonia
• Pneumonia
• Pnuemonia

32. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Peter always makes such a _____________ of himself!

Answers:
• nuisance
• nuisents
• newsanse
• nuisince

33. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Helen was surprised by the __________ stature of her blind date.

Answers:
• diminutive
• diminuative
• deminutive
• dimminutive

34. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:
• Restaureter
• Restauranter
• Restaurateur
• Restourateur

35. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Hazel Dormouse is a _________ creature.

Answers:
• nocternal
• nocturnal
• noctarnal
• nacturnal

36. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Many would-be travellers were _____________ by the price of petrol last summer.

Answers:
• flabergasted
• flabberghasted
• flabbergasted
• flabbergashted

37. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The professor made it clear that ___________ would not be tolerated.

Answers:
• plagiarism
• plagiarizm
• plagerism
• plagirism

38. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:
• Ligitimate
• Legitimate
• Legetimate
• Legitemate

39. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:
• Synonymous
• Synonymus
• Synonimous
• Sinonymus

40. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:
• Hienous
• Henous
• Heinus
• Heinous

41. Identify the misspelt word in the list below.

Answers:
• Enhancement
• Elicit
• Enigma
• Ecstacy

42. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The clown’s performance was _______________, to say the least.

Answers:
• dissapointing
• dissappointing
• disapointing
• disappointing

43. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:
• Reminiscience
• Reminiscence
• Reminescence
• Reminisense

44. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:
• Definitly
• Definately
• Defenitely
• Definitely

45. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Arthur spent hours admiring the gothic ____________of all those French cathedrals.

Answers:
• architecture
• arkhitecture
• arcitecture
• arckitecture

46. Identify the misspelt word in the list below.

Answers:
• Fluorescent
• Fullfill
• Facsimile
• Fictitious

47. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Sally’s nervous __________ left her standing at the altar.

Answers:
• fiance
• finance
• feance
• fience

48. Identify the misspelt word in the list below.

Answers:
• Rhythmical
• Reminiscence
• Rheumatism
• Resevoir

49. Identify the misspelt word in the list below.

Answers:
• Sophomore
• Supersede
• Susceptable
• Spontaneous

50. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.

The church members accused the cult of _______________ practices.

Answers:
• sacreligious
• sacrelegious
• sacrilegious
• sacrilgious

51. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:
• Unanimus
• Unanemous
• Unanimess
• Unanimous

52. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Sam _________ a successful political campaign.

Answers:
• orchestraited
• orchestrated
• orchestreated
• orcestrated

53. Identify the misspelt word in the list below.

Answers:
• Wierd
• Wired
• Whined
• Wilful

54. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Let me tie your mittens to your sleeves so you don’t ______________ them.

Answers:
• loose
• looze
• lose
• louse

If you have any question regarding Upwork English Spelling Test (UK Version) Test answers or want to add more question or want to correct an answer or you want to thanks us, feel free to contact us by using below comment option. Best of Luck 🙂

3 Comments

  1. MD. Rasel Sarder March 7, 2016
  2. Musa Adekunle Oyeyemi November 1, 2016
  3. Maria February 17, 2017

Leave a Reply